Zdroj: http://nepomuk.pionyr.cz/index.php?a=524  •  Vydáno: 21.12.2015 22:12  •  Autor: xx

Florbal u pionýrů v Nepomuku

Druhým rokem funguje tento sportovní oddíl, který má tréninky každé úterý v Nepomucké sportovní hale od 15 do 17 hodin. Široké věkové rozpětí 6 – 15 let působí velmi rozmanitě a většina vzorně reprezentuje ve školních soutěžích. Rozklikni nadpis a dočti článeček od *MS

img img img

Mezi úspěšné týmy se letos zařadili mladší žáci (3. – 5. ročník) ZŠ ŽINKOVY, kteří postoupili do krajského kola, které proběhne v lednu. Z našich florbalistů je v tomto týmu Pavlík Svejkovský, Pepča Böhm, Dan Kočka a z úspěšného loňského týmu navíc Tadeáš Kvěch, Michal Vladař a Lukáš Nguyen.
Děvčata (6. - 8.ročník) se již čtvrtým rokem drží na medailových pozicích v krajském kole a letos opět patří mezi nejlepších 12 týmů v ČR. 26.1.2016 budou bojovat o postup na republikové finále. Držte palce, budou to opravdu potřebovat J. V týmu je většina našich florbalistek (Markét Punčochářová, Naty Vladařová, Sára Beránková, Tereza Kočková, Míša Bartičková, Pavlínka Svejkovská, Máří Rottová, Terka Karhanová a Lucka Macháčková). Za vzornou reprezentaci děkuje trenérka Marie Svejkovská.